Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
Suosittelemme pihvillesi neljää eri kypsyysastetta:
- Rare (t 39°- 43°) - Raaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä verinen
- Medium rare (t 43°- 47°) - Puoliraaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä punertava
- Medium (t 47°- 50°) - Puolikypsä pihvi, sisältä kiinteytynyt, väri selkeästi punertava, suosituin kypsyysaste
- Medium well (t 55°- 57°) - Lähes kypsä pihvi, sisältä hieman punertava
- Well done (t > 60°) - Emme suosittele!
PIHVIT MARMOROIDUSTA NAUDANLIHASTA
AUS/USA RUOKITTU 120 PÄIVÄÄ VILJARUOALLA | (L) - Laktoositon (G) - Gluteeniton | eur |
Marmoroitunut New York -pihvi 220 g (L,G) Marmoroitunut New York -pihvi 300 g (L,G) Dry Aged 250 g (L,G) Naudan ulkofileetä. Suositeltava kypsyys: Medium rare. | | 38.90 48.90 58.90 |
Marmoroitunut Rib-eye-pihvi 250 g (L,G) Marmoroitunut Rib-eye-pihvi 350 g (L,G) Dry Aged 250 g (L,G) Naudan välikyljys on erittäin mehevä ja herkullinen. Suositeltava kypsyys: Medium. Mikäli haluat saada pihvin Medium well –kypsyysasteisena, suosittelemme tilaamaan mahdollisimman marmoroituneen pihvin. | | 41.90 51.90 64.90 |
Marmoroitunut 3ilee Mignon 200 g (L,G) Tämän pihvin valmistukseen käytetään naudan sisäfileen keskiosaa, jossa on pehmein ja vähiten rasvaa sisältävä liha. Suositeltava kypsyys: Medium rare. | | 47.90 |
Marmoroitunut Petite Tender steak 300 g (L,G)
Pihvin valmistukseen käytetään naudan etuselkää, joka on erittäin pehmeä ja maukas kohta. Suositeltava kypsyysaste – Medium. | | 52.90 |
XXL-PIHVIT Marmoroitunut Chateaubriand-pihvi 400 g (L,G) Iso pihvi naudan sisäfileen keskiosasta. Suositeltava kypsyysaste: Medium. |
| 84.90 |
Marmoroitunut Shortloin 400-700 g (L,G) Pihvin valmistukseen käytetään luuta sisältävää naudan ulkofilettä. Suositeltava kypsyysaste: Medium. |
| 15.90 100 g |
Marmoroitunut T-bone-pihvi 500-1000 g (L,G) Kaksiosainen pihvi naudan sisä- ja ulkofileestä T-kylkiluulla. Suositeltava kypsyysaste: Medium. | | 16.90 100 g
|
Marmoroitunut Porterhouse-pihvi 600-1000 g (L,G) Porterhouse-häränkyljys on “T-luupihvien kuningas.” Pihvin valmistukseen käytetään naudan fileselkää. Kaksiosainen pihvi naudan sisä- ja ulkofileestä T-kylkiluulla. Suositeltava kypsyysaste: Medium. | | 17.90 100 g
|
Wagyu New York -pihvi 250 g (L,G) AUS Nautaa on ruokittu 300 päivää viljaruoalla ennen teurastamista. Naudan ulkofileetä. Suositeltava kypsyys – Medium | | 64.90 |
Kobe-härkää A5 “pierrade” 100-400 g (L,G) Kauniin marmoroitu Kobe-naudanliha on peräisin japanilaisesta mustasta härästä. Karja on kasvatettu erikoismenetelmällä. Annos tarjoillaan kuumalla kivellä, joten voit itse kypsentää pihvin sopivaksi | | 95.00 100 g |
* Lihan paino on merkitty raa'an lihan mukaan. Valmiin ruoan paino riippuu kypsyysasteesta. Kysy tarjoilijaltasi tarkempia tietoja.
Pihveihin voidaan valita seuraavat kastikkeet:
- GOODWININ 60 g talonkastike, sisältää punaviiniä, marjoja ja hunajaa (L)
- Pippurikastike 60 g, sisältää kermaa ja vastajauhettua pippuria (pyydettäessä L,G)
- Sienikastike 60 g, sisältää kermaa, herkkusieniä ja tatteja
- Maustekastike 50 g, sisältää yrttejä ja valkosipulia (L,G)
Ensimmäinen kastike ilmainen, ylimääräiset + 3.50 per kastike
KOTIMAISTA LIHAA
| | eur |
Atria premium naudan marmori ulkofilee makurasvalla 300 g (L,G) Vähintään luokan 5 marmoroitumisasteen naudan marmoriulkofilee on moninkertaisesti palkittu World Steak Challenge -kilpailussa. Fileen makurasva antaa paistettaessa makuun lisää syvyyttä ja ryhtiä. Suositeltava kypsyys – Medium. | | 62.90 |
Atria premium naudan marmori entrecoté 300 g (L,G) Vähintään luokan 5 marmorointi takaa pihvin pinnan herkullisen karamellisoitumisen ja mehukkuuden grillattaessa. Juuri tästä raaka-aineesta valmistettu pihvi palkittiin maailman parhaana pihvinä arvostetussa World Steak Challenge -kilpailussa. Suositeltava kypsyys – Medium. | | 65.90 |
LIHARUOAT
| | eur |
Puuhiiliuunissa kypsennettyä karitsan kylkeä 400-800 g (L,G) NZL. Tarjotaan tuoreen rosmariinin kera.Suositeltava kypsyysaste: Medium | | 13.90 100 g |
Talon stroganov Valurautapannulla tarjottavaa naudan marmorifileetä ja sieniä kermakastikkeen kera. | | 31.90 |
Secreto Ibérico Bellota (L) Tarjoillaan manteliperunoiden, haudutetun hapankaalin ja pippurikastikkeen kera. | | 36.90 |
MERENANTIMET
| | eur |
Paistettua lohifilettä (G) |
| 31.90 |
Tiikeriravut (L,G) Tomaattien, valkosipulin ja yrttien kera | | 28.90 |
Hillillä grillattua doradaa (L,G) Valkosipulin ja yrttien kera | | 33.90 |
Tonnikalapihvi (G) | | 34.90 |
Siikaa ja kasviksia en Papillote (L)
Paperikääreessä paistettua siikaa kasvisten kera. Tarjoillaan valkoviini- ja osterikastikkeen kera. | | 35.90 |
VEGAANINEN PIHVI
| | eur |
Vöner®-pihvi (seitanpohjainen) (L) Tarjotaan bataattiranskalaisten, grillatun maissin, vihannessalaatin kanssa ja yrtti-tomaattikastikkeen kera. | | 24.50 |
GOODWININ HAMPURILAINEN
| | eur |
Goodwin hampurilainen Pihvi marmoroidusta naudanlihasta, jäävuorisalaattia, tomaattia, punasipulia ja ranskalaiset perunat. | | 21.90 |
Lisukkeet: Cheddar-juustoa (G), paistettu kananmuna (L,G), pekonia (L,G). Hinta per lisuke | | 2.50 |
Kobe Gourmet -hampurilainen Pihvi valmistettu Kobe-lihasta, tarjoillaan roomansalaatin, tomaatin ja karamellisoidun punasipulin kanssa. Tarjoillaan mustalla sämpylällä ja ranskalaisten perunoiden kera | | 44.90 |
KYLMÄT ALKUPALAT
| | eur |
Suolasilliä talon marinadissa (L) tarjotaan ruisleivän kera |
| 16.90 |
Tonnikalacarpaccio (L) Ohuiksi suikaleiksi leikattua tonnikalaa, jokatarjoillaan Teryiaki-kastikkeen, paahdetun, tumman leivän ja salaatin kera. | | 16.90 |
Carpaccio (L,G) valmistettu marmoroidusta sisäfileestä | | 19.90 |
Tartarpihvi (L) valmistettu marmoroidusta sisäfileestä | | 23.90 |
Valikoima juustoja ja italialaisia leikkeleitä (G) | | 34.90 |
SALAATIT
| | eur |
Vihreä salaatti (L,G) vinaigrette kastikkeella | | 9.90 |
Kreikkalainen salaatti (G) | | 15.90 |
Caesarsalaatti kanalla tai tiikeriravuilla | | 18.90 |
GOODWININ salaatti (L,G) Vihreää salaattia, ilmakuivattua bresaola-naudanlihaa tattien ja kurpitsaöljyn kera | | 17.90 |
Paahtopaistisalaatti (G)
Salaattia, aurinkokuivattuja tomaatteja, fetajuustoa ja paahtopaistia
| | 17.90 |
Caprese (G) tomaattia, buffalomozzarellaa, pestokastiketta | | 19.90 |
LÄMPIMÄT ALKUPALAT
| | eur |
Valkosipulileivät kypsien tomaattien, paistetun pekonin ja basilikan kera (L) | | 12.90 |
Broilerinsiivet porkkana- ja selleritikkuja, sinihomejuustodippi | | 16.90 |
Grillatut Portobello-herkkusienet (G) tomaattia, Dorblu- ja Camembert-juustoa. Paistetaan uunissa | | 18.90 |
KEITOT
| | eur |
Kermainen tatti-herkkusienikeitto | | 12.90 |
Tryffelillä maustettu vihanneskeitto tiikerirapujen kera (G) | | 12.90 |
Perinteinen lohikeitto Kirkas (L,G) tai maitopohjainen valinnan mukaan(G) | | 14.90 |
Kermainen hummerikeitto (L) | | 17.90 |
LISUKKEET
| | eur |
Paistetut perunat tattien kera (L,G) | | 9.00 |
Kermassa haudutettua pinaattia (G) | | 7.00 |
Josper-uunissa grillattua sokerimaissia (L,G) | | 7.00 |
Grillatut vihannekset (L,G) | | 7.00 |
Perunasosetta sinihomejuustolla | | 7.00 |
Bataattiranskalaiset (L) | | 7.50 |
Ranskalaiset perunat (L) | | 5.00 |
Tomaatti-punasipulisalaatti (L,G) | | 5.00 |
Vihreä salaatti (L,G) | | 5.00 |
JÄLKIRUOA
| | eur |
Jäätelö (G) / Sorbetti (L,G) | | 4.90/pallo |
Lämmin omenapiirakka, vaniljajäätelöä | | 13.90 |
Vadelmapyree sorbetilla (L,G) tai jäätelöllä (G) | | 11.90 |
Créme brûlée (L) vaniljaa + pistaasimanteleita + kahvia | | 11.90 |
Lämmin suklaafondant, vaniljajäätelöä Tummasta suklaasta | | 13.90 |
New York -juustokakku |
| 13.90 |
Amerikkalainen porkkanakakku |
| 13.90 |
Amerikkalainen suklaakakku | | 15.90 |
Goodwinin keittiömestarin jälkiruoka | | 10.90 |