Elämäsi paras pihvi

Menu

Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.

 

Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.

 

 

 

 

Suosittelemme pihvillesi neljää eri kypsyysastetta:

  • Rare (t 39°- 43°) - Raaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä verinen
  • Medium rare (t 43°- 47°) - Puoliraaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä punertava
  • Medium (t 47°- 50°) - Puolikypsä pihvi, sisältä kiinteytynyt, väri selkeästi punertava, suosituin kypsyysaste
  • Medium well (t 55°- 57°) - Lähes kypsä pihvi, sisältä hieman punertava
  • Well done (t > 60°) - Emme suosittele!


 

 

PIHVIT MARMOROIDUSTA NAUDANLIHASTA

AUS/USA RUOKITTU 120 PÄIVÄÄ VILJARUOALLA

(L) - Laktoositon

(G) - Gluteeniton

eur

Marmoroitunut New York -pihvi 220 g (L,G)

Marmoroitunut New York -pihvi 300 g (L,G)

Dry Aged 250 g (L,G)

Naudan ulkofileetä.

Suositeltava kypsyys: Medium rare.

 

38.90

48.90

58.90

 

Marmoroitunut Rib-eye-pihvi 250 g (L,G)

Marmoroitunut Rib-eye-pihvi 350 g (L,G)

Dry Aged 250 g (L,G)

Naudan välikyljys on erittäin mehevä ja herkullinen. Suositeltava kypsyys: Medium.

Mikäli haluat saada pihvin Medium well –kypsyysasteisena, suosittelemme tilaamaan mahdollisimman marmoroituneen pihvin.

 

41.90

51.90

64.90

Marmoroitunut 3ilee Mignon 200 g (L,G)

Tämän pihvin valmistukseen käytetään naudan sisäfileen keskiosaa, jossa on pehmein ja vähiten rasvaa sisältävä liha. Suositeltava kypsyys: Medium rare.

47.90

Marmoroitunut Petite Tender steak 300 g (L,G)

Pihvin valmistukseen käytetään naudan etuselkää, joka on erittäin pehmeä ja maukas kohta.

Suositeltava kypsyysaste – Medium.

 

52.90

XXL-PIHVIT

Marmoroitunut Chateaubriand-pihvi 400 g (L,G)
Iso pihvi naudan sisäfileen keskiosasta. Suositeltava kypsyysaste: Medium.

84.90

Marmoroitunut Shortloin 400-700 g (L,G)
Pihvin valmistukseen käytetään luuta sisältävää naudan ulkofilettä. Suositeltava kypsyysaste: Medium.

15.90

100 g

Marmoroitunut T-bone-pihvi 500-1000 g (L,G)

Kaksiosainen pihvi naudan sisä- ja ulkofileestä T-kylkiluulla. Suositeltava kypsyysaste: Medium.

16.90

100 g


Marmoroitunut Porterhouse-pihvi 600-1000 g (L,G)

Porterhouse-häränkyljys on “T-luupihvien kuningas.” Pihvin valmistukseen käytetään naudan fileselkää. Kaksiosainen pihvi naudan sisä- ja ulkofileestä T-kylkiluulla. Suositeltava kypsyysaste: Medium.

17.90
100 g


 

Wagyu New York -pihvi 250 g (L,G)

AUS Nautaa on ruokittu 300 päivää viljaruoalla ennen teurastamista.

Naudan ulkofileetä. Suositeltava kypsyys – Medium

 

 64.90

Kobe-härkää A5 “pierrade” 100-400 g (L,G)

Kauniin marmoroitu Kobe-naudanliha on peräisin japanilaisesta mustasta härästä. Karja on

kasvatettu erikoismenetelmällä. Annos tarjoillaan kuumalla kivellä, joten voit itse kypsentää

pihvin sopivaksi

 

95.00

100 g

 

* Lihan paino on merkitty raa'an lihan mukaan. Valmiin ruoan paino riippuu kypsyysasteesta. Kysy tarjoilijaltasi tarkempia tietoja.


Pihveihin voidaan valita seuraavat kastikkeet:

  • GOODWININ 60 g talonkastike, sisältää punaviiniä, marjoja ja hunajaa (L)
  • Pippurikastike 60 g, sisältää kermaa ja vastajauhettua pippuria (pyydettäessä L,G)
  • Sienikastike 60 g, sisältää kermaa, herkkusieniä ja tatteja
  • Maustekastike 50 g, sisältää yrttejä ja valkosipulia (L,G)

Ensimmäinen kastike ilmainen, ylimääräiset + 3.50 per kastike

 

KOTIMAISTA LIHAA

  

eur

Atria premium naudan marmori ulkofilee makurasvalla 300 g (L,G)

Vähintään luokan 5 marmoroitumisasteen naudan marmoriulkofilee on moninkertaisesti palkittu World Steak Challenge -kilpailussa. Fileen makurasva antaa paistettaessa makuun lisää syvyyttä ja ryhtiä. Suositeltava kypsyys – Medium.

62.90

Atria premium naudan marmori entrecoté 300 g (L,G)

Vähintään luokan 5 marmorointi takaa pihvin pinnan herkullisen karamellisoitumisen ja mehukkuuden grillattaessa. Juuri tästä raaka-aineesta valmistettu pihvi palkittiin maailman parhaana pihvinä arvostetussa World Steak Challenge -kilpailussa. Suositeltava kypsyys – Medium.

 

65.90

 

 

LIHARUOAT

  

eur

Puuhiiliuunissa kypsennettyä karitsan kylkeä 400-800 g (L,G)

NZL. Tarjotaan tuoreen rosmariinin kera.

Suositeltava kypsyysaste: Medium

13.90

100 g

Talon stroganov

Valurautapannulla tarjottavaa naudan marmorifileetä ja sieniä kermakastikkeen kera.

31.90

Secreto Ibérico Bellota (L)

Tarjoillaan manteliperunoiden, haudutetun hapankaalin ja pippurikastikkeen kera.

36.90

 

 

MERENANTIMET

  

eur

Paistettua lohifilettä (G)

31.90

Tiikeriravut (L,G)

Tomaattien, valkosipulin ja yrttien kera

28.90

Hillillä grillattua doradaa (L,G)

Valkosipulin ja yrttien kera

33.90

Tonnikalapihvi (G)

34.90

Siikaa ja kasviksia en Papillote (L)

Paperikääreessä paistettua siikaa kasvisten

kera. Tarjoillaan valkoviini- ja osterikastikkeen kera.

 35.90

 

 

VEGAANINEN PIHVI

  

eur

Vöner®-pihvi (seitanpohjainen) (L)

Tarjotaan bataattiranskalaisten, grillatun maissin, vihannessalaatin kanssa ja yrtti-tomaattikastikkeen kera.

24.50

 

 

GOODWININ HAMPURILAINEN

  

eur

Goodwin hampurilainen

Pihvi marmoroidusta naudanlihasta, jäävuorisalaattia,

tomaattia, punasipulia ja ranskalaiset perunat.

21.90

Lisukkeet:

Cheddar-juustoa (G), paistettu kananmuna (L,G), pekonia (L,G).

Hinta per lisuke

 

2.50

Kobe Gourmet -hampurilainen

Pihvi valmistettu Kobe-lihasta, tarjoillaan roomansalaatin, tomaatin ja karamellisoidun

punasipulin kanssa. Tarjoillaan mustalla sämpylällä ja ranskalaisten perunoiden kera

 

44.90

 

 

KYLMÄT ALKUPALAT

  

eur

Suolasilliä talon marinadissa (L)

tarjotaan ruisleivän kera

16.90

Tonnikalacarpaccio (L)
Ohuiksi suikaleiksi leikattua tonnikalaa, jokatarjoillaan Teryiaki-kastikkeen, paahdetun, tumman leivän ja salaatin kera.

16.90


Carpaccio (L,G)

valmistettu marmoroidusta sisäfileestä

19.90 

Tartarpihvi (L)

valmistettu marmoroidusta sisäfileestä

23.90

Valikoima juustoja ja italialaisia leikkeleitä (G)

34.90

 

 

SALAATIT

  

eur

Vihreä salaatti (L,G)

vinaigrette kastikkeella

9.90

Kreikkalainen salaatti (G)

15.90

Caesarsalaatti

kanalla tai tiikeriravuilla

18.90

GOODWININ salaatti (L,G)
Vihreää salaattia, ilmakuivattua bresaola-naudanlihaa tattien ja kurpitsaöljyn kera

17.90

 

Paahtopaistisalaatti (G)

Salaattia, aurinkokuivattuja tomaatteja, fetajuustoa ja paahtopaistia


 17.90

Caprese (G)

tomaattia, buffalomozzarellaa, pestokastiketta

19.90

 

 

LÄMPIMÄT ALKUPALAT

  

eur

Valkosipulileivät kypsien tomaattien, paistetun pekonin ja basilikan kera (L)

12.90

Broilerinsiivet

porkkana- ja selleritikkuja, sinihomejuustodippi

16.90

Grillatut Portobello-herkkusienet (G)

tomaattia, Dorblu- ja Camembert-juustoa. Paistetaan uunissa

18.90

 

 

KEITOT

  

eur

Kermainen tatti-herkkusienikeitto

12.90

Tryffelillä maustettu vihanneskeitto tiikerirapujen kera (G)

12.90

Perinteinen lohikeitto

Kirkas (L,G) tai maitopohjainen valinnan mukaan(G)

14.90

Kermainen hummerikeitto (L)

 17.90

 

 

LISUKKEET

  

eur

Paistetut perunat tattien kera (L,G)

9.00

Kermassa haudutettua pinaattia (G)

7.00

Josper-uunissa grillattua sokerimaissia (L,G)

 7.00

Grillatut vihannekset (L,G)

7.00

Perunasosetta sinihomejuustolla

7.00

Bataattiranskalaiset (L)

7.50

Ranskalaiset perunat (L)

5.00

Tomaatti-punasipulisalaatti (L,G)

5.00

Vihreä salaatti (L,G)

5.00

 

 

JÄLKIRUOA

  

eur

Jäätelö (G) / Sorbetti (L,G)

4.90/pallo

Lämmin omenapiirakka, vaniljajäätelöä

 

13.90

Vadelmapyree sorbetilla (L,G) tai jäätelöllä (G)

11.90

Créme brûlée (L)

vaniljaa + pistaasimanteleita + kahvia

11.90

Lämmin suklaafondant, vaniljajäätelöä

Tummasta suklaasta

13.90

New York -juustokakku

13.90

Amerikkalainen porkkanakakku

13.90

Amerikkalainen suklaakakku

15.90

Goodwinin keittiömestarin jälkiruoka

 

 

 

10.90

 

 

Varauslomake

Valitse ravintola lähellä sijaintiasi ja täytä varauslomake.

Perimme ennakkomaksun 15+ hengen pöytävarauksista (40€/henkilö).


Varaus vahvistuu kun ennakkomaksu on maksettu, maksukuitti on toimitettava osoitteeseen info@steak.fi. Ennakkomaksua ei palauteta. Ennakkomaksun vähennämme loppulaskusta. Pyydämme ystävällisesti vahvistamaan lopullisen henkilömäärän ja suorittamaan ennakkomaksun viimeistään kolme päivää ennen tilaisuutta. Suosittelemme ruokatilauksen tekoa ennakkoon.

* Indicates required field